LIVET OCH LITE TILL

torsdag 27 november 2008

.vilken hundras är du?

Jag fick ett tips om att jag skulle vara en terrier.




Jag säger; vilken hundras det än är som fiser så illa att den inte står ut med att ligga kvar på samma ställe.

14 kommentarer:

Mrs Li sa...

Ha ha ha! På min förra arbetsplats var det en ung man som kallade mig Terrier när han blev arg. jag tog det som en komplimang ;)

Micke sa...

Hörde på radion idag att hundar tycker inte illa om några lukter, eller bra om några lukter. Hundar tycker alla lukter är intressanta! Så du är nog ingen hund då... fast jag såg en bulldog en gång som fes och sen ruskade på huvudet och lufsade iväg en bit...

Micke sa...

Glömde tillägga att även vi andra flyttade på oss....

Howdy Sailor sa...

Jag tror att jag åtminstone var en hund i ett tidigare liv eftersom jag går igång av att bli kliad ...

E sa...

Jag brukade likna ett ex vid en terrier. Man säger ju mycket hund i liten kropp. Exet var alltså mycket man i liten kropp. (tyckte jag då)! Han visade sig vara mer som en porslinshund som någon hade råkat slå huvudet av. ( Ja, det finns faktiskt tillfällen när man får tala så om människor).

Anonym sa...

varfär skall man alls vara en hund? Man måste lyda och gå i band och äta trist torrfoder.. Men ok, det vore för att skapelsens herre går bakom en och plockar upp ens varma fekalier i en påse då..

Pseudonaja sa...

Försöker du säga oss att man ska vara genomsnuvig när man träffar dig?

Comvidare sa...

Bra poäng där raoggoparden. Vems avföring plockar man annars frivilligt upp? Jag går omvägar när jag ser hundägare svänga den där lilla påsen som om den vore en handväska.

Ja, det kan vara bra om mina gäster har, åtminstone en lätt förkylning - fråntaget hundägare. Deras äckeltröskel är inte som andra människors.....

E sa...

Okej , jag fattar! Jag ska vara utrustad med någon form av stopp i näsan när jag kommer upp. Vid närmare eftertanke så kanske de inte skulle vara en dålig sak för dej heller att ha när du kommer ner till mej. Som sagt, det blir en hel del rumpbeskådande, kan bli på nära håll ju.

Anonym sa...

och DÄR skulle man velat vara en fluga på väggen :D

Pseudonaja sa...

Ja, visst steg temperaturen här inne just?

Unknown sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Maria sa...

Kanske dags att lägga om kosten? ;-)

Anonym sa...

Meeen...E: en förklaring är nödvändig! Har du sagt a får du säga b.. :)