LIVET OCH LITE TILL

onsdag 1 oktober 2008

.vänder man på steken blir det kallt

Jargongen på jobbet kan vara rätt rå. Testosteronstinn. Högljudda skratt och dunkar i ryggen. Skämt om älskarinnor och dominanta, kontrollerande hustrur. Vågar mig på ett skämt om otrohet. Vänder på steken och antyder att en fru har en älskare.


Blickar ut genom fönstret.

Kopparna diskas ur.

Iskallt!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hahaha, då var det minsann känsligt...! Bra gjort, där fick dom så dom teg! :-D

E sa...

Ha ha ..alltid härligt att få vända på begreppen. Tänk att det kan vara så lätt att skapa kyla.=)
kram

Pseudonaja sa...

Jag tycker det var en rolig kommentar. Pröva nästa gång med att antyda att frun kanske förlustar sig med en annan fru.

Pseudonaja sa...

Vill du ha en banan förresten? :-)

Comvidare sa...

Bra förslag där pseudonaja! Socialt självmord är ett annat ord. Kan tänka mig att bananen ska illustrera redskapet dildo också.... Fan, jag skulle frysa ihjäl.

Hm, frestande tanke. Man kanske skulle... hm...

Anonym sa...

Jag berättade om ditt tilltag på jobbet för en macho-kille. Han tyckte det var kul och matchade med en liknande historia från sin vänskapskrets (den tjejen var ännu grövre än jag gissar du var så den lämnar vi till vi ses...), det blev lika tyst då. :-)

Anonym sa...

Samtidigt undrar jag för att problematisera lite; vad betyder det om män skulle skratta åt en kvinna som lärt sig skämta som en riktig karl. Har hon fått medlemskap i herrklubben då, genom att ta på sig kostym och bränna kjolen och tala med basröst? Är det rätten att få vara män vi slåss för eller rätten att få slippa? Eller något helt annat?