LIVET OCH LITE TILL

onsdag 8 oktober 2008

.flest tårar på jobbet vinner.

Det kan tänkas att någon av er missat tävlingen som pågår. Den går ut på att få undertecknad att gråta flest gånger på arbetstid. En fantastiskt rafflande tävling. Med ovanligt engagerade tävlande.

A leder stort, även om han tagit sig friheten att luta sig tillbaka något varvid avståndet till tvåan börjat krympa anmärkningsvärt. Framgången bakom A ligger i att han tillämpar en helhetslösning. Ömsom komplimanger, ömsom stryptag. Att chocka och omkullkasta har visat sig vara framgångsrikt för A.

P däremot stoppar huvudet i sanden och spelar oförstående. En enkel, men genialisk metod som gett P en säker ställning på andraplatsen.

J har dåliga samvetet som sin specialitet. Finns ingen anledning att ändra på en vinnande strategi tänker J. Mitt tips är dock att han kommer att tappa sin pallplats inom kort.

M arbetar sig sakta med säkert upp i placeringarna med greppet genuin omsorg. Ett oväntat grepp som kan visa sig vara ett lyckokast.

B är inte lika rutinerad, men han jobbar på bra i bakgrunden. Erkännande är en av hans styrkor.


Utom tävlan finns E som ännu är för ung för att få kvala in. Men det finns inga tecken på att hon inte skulle vara lika framgångsrik i elitserien som hon varit i juniorligan. E har en otrolig bredd, med en arsenal av grepp att ta till. Ofta använder hon sig av komplimanger, men hon kan lika gärna koppla greppet om skrattreflexerna eller till och med försöka sig på det svårmästerliga greppet anklagande.


Så här är ställningen så långt, men även om tävlingen pågått under en längre tid så finns det fortfarande chans att pröva lyckan. Fina priser i potten.


Viktigt tillägg: Det är inte arbetskompisar det här, utan personer som jag pratar med på arbetsid.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Usch vad hemskt att befinna sig på den listan.... hädanefter blir det bara flams och trams!!

Comvidare sa...

Haha, alla tårar är inte av ondo min vän. Tårarna du lirkar fram är av den helande sorten....

Jag försökte vara lite lustig i inlägget, men märker att det bara är jag som tycker det är lustigt!