LIVET OCH LITE TILL

måndag 21 september 2009

.ska vi byta kläder med varann?

Jag tänkte att jag behövde fylla på förrådet med lite nya människor. Och när jag menar människor så menar jag mer män än niskor. Man kan hitta ganska många av den sorten på olika dejtingsajter. De flesta kostar en förmögenhet så jag hänger på en som är gratis. Jag ogillar tanken om att någon (annan) ska tjäna pengar på min oförmåga att hitta rätt kille, på rätt plats och i rätt tid.

Ni som hängt på min blogg ett tag har säkert fått intrycket att jag är talangfull på vissa saker, och helt katastrofal på andra... Ni har naturligtvis rätt.

Mailen trillar in. Jag har lagt in en text utan stavfel (vilket särskiljer mig från 80% av lycksökarna), jag har lagt in en fördelaktig bild (vilken sorterar bort 10% av de resterande 20%, eftersom de inte har en bild alls) och jag har ingen raskatt (vilket sorterar bort 8% till).

Nyss berättade en man från Umeå för mig om sitt specialintresse. Kvinnor med tunnstrumpbyxor. Jag svarade att jag inte kunde begripa att en sådan fetisch. Plagget är ju ren tortyr. Hoppas att han har vett att inte tvinga ner sina ben i tvångsbyxorna. Läste i senaste Amelia om en man som gärna hade strumpbyxor under sina vanliga byxor på hösten och vintrarna. Är han inte riktigt klok? Hur kan han frivilligt ta på sig dem? Det skulle väl vara jämförbart med om jag gillade att klä mig som en man och tog på mig mörk yllekostym med skjorta, väst och slips på ett sommarbröllop.
Ska man leka byta kläder med varandra så ska man väl byta till nåt bättre, annars är det väl ingen idé?
5 kommentarer:

Ebba G sa...

Men du... det är meningen att det ska strama och kännas obehagligt. Det är väl en del av den sexuella grejjen liksom. Det finns ju dom som vill bli pissade på också, och piskade. Såna som vill att man ska sitta på deras ansikten och fisa järnet eller bara jucka över deras näsvingar. Så ett par strumpbyxor är väl rätt snällt ändå... fast det är klart, om det är du som ska ha dem på dig för att han ska bli nöjd, då tycker jag nog att du ska söka nån annanstans....
/Ebba

Raggoparden sa...

Hahahaha!Vilka j-a bilder! VAR hittade du dom? På nån fetishsajt? :)
MER rapporter från dejtsajten tack! :)

Kan nån haja varöfr strumbyxeländena skall halka ner så att man efter en halvtimme får gå med pyttesteg som en hiphopare?

Pseudonaja sa...

En fd arbetskompis (kille) till mig berättade att han arbetat som damstrumpemodell. Tydligen så anser tillverkarna att det är mansben i strumpor blir bäst på bild.

Cecilia N sa...

Alltså bloggvärlden är full av absurda fakta. Intressant, pseudonaja!

majoy sa...

Japp...män är alltid norm ; )