LIVET OCH LITE TILL

onsdag 9 september 2009

.mina skitiga jeans

Nej, nu går det inte längre. Jeansen måste in i tvätten. Men det blir inte lätt. In i det sista kommer jag att hoppas att någon, NÅGON, ska kommentera hur sjukt snygg rumpa jag får i dem. Det är ju mina smaljeans som jag aldrig trodde jag skulle få på mig igen. Och om jag får säga det själv så blir rumpan inte mycket snyggare än så här.

Men eftersom ingen uppmärksammat det, så kan jag bara dra någon av följande slutsatser...

  1. Min rumpa är inte snygg nog att uppmärksammas ens när det är i sitt esse.
  2. Jag har en förvrängd världsbild när jag tror att alla andra också spanar in rumpor dagarna lång.
  3. Alla spanar på rumpor men ingen, INGEN, vill erkänna det.

7 kommentarer:

KCL sa...

Jag tror på allternativ 3 jag :)

Ebba G sa...

Såklart att du har en jätteläcker rumpa, skulle tro att det vattnas i en massa munnar du inte vill ha i närheten av skinkhalvorna.
Du kan nog lugnt tvätta tygtrasorna och vara stolt över vad du lyckats med. Antar du slimmat gluteus maximus ett antal centimetrar och att det inte gick utan svett och osexigt stånkande?!

Anonym sa...

Nr 2 säger jag... :-)

/C

Anonym sa...

Jag tror på 3 och jag kan erkänna det, jag är också smått fixerad, dessutom har jag avundsjukt tittat på dina smal-jeans och tänkt att jag OCKSÅ vill komma i sånna!

Anonym sa...

Jag tror på 3 och jag kan erkänna det, jag är också smått fixerad, dessutom har jag avundsjukt tittat på dina smal-jeans och tänkt att jag OCKSÅ vill komma i sånna!

Comvidare sa...

@KLC: Jag röstat också på nummer 3 (ja, nu får jag rösta för tävlingen är avgjord). Klart att alla spanar in den kroppsdel man inte ser på sig själv. Man måste hitta andras rumpor som man kan spegla sig i. Och när man speglar sig kan man passa på att bilda sig en uppfattning också när man ändå håller på...

@Ebba: Jag tjurar lite för att mina ansträngningar inte fått stående ovationer. Var är paradorkestern? Rosetten man fäster med en liten nål? Hyllningstalet?

@Anonyma C (som inte är så anonym för mig): Du ljuger! Om jag säger skinnbrallor, vill du ändra ditt svar då?

@mariaprytz: Du tyckte att din kommentar var så bra att du var tvungen att ta den en gång till? Det är ok. För alla som håller med mig är mina bästisar. Dina smaljeans längtar nog efter dig också. De vill nog följa med dig på allt det där ni brukade göra. Svänga på rumpan i takt till musik tex.

Anonym sa...

Ha! Jag ljuger inte alls och jag ändrar inte mitt svar. Rumpor på killar är inget jag tittar speciellt på (de är fasen inte snygga), och att det fanns skinnbrallor i bilden en gång i tiden var inte alls avgörande. Däremot en neddragen dragkedja till en exponerad bringa... ;-)

Sen att jag tror att killar tittar mest på rumpor och tuttar är en helt annan sak.

/C