LIVET OCH LITE TILL

torsdag 12 november 2009

.unionen höll monolog

Ok, han hade inte de bästa förutsättningarna för att fånga mitt intressen. Jag har fördomar mot fackförbundsmänniskor. Inbillar mig att de tillhörde den blyga skaran som alltid blev valda sist i skolan och vill nu hittat ett sätt att utöva lite makt. Men ändå!

Det här socialt inkompetenta ombudet hade stor mun och inga öron. Munnen spottade peppaskakssmulor och paragrafer över hela vårt fikabord. Och så avbröt han andra som pratade. Jag testade om han skulle komma på sig själv om jag fortsatte prata även fast han trängde sig före. Han tittade inte ens upp.

Och här inbillar man sig att facket finns till för medlemmarnas skull.

3 kommentarer:

Hasse sa...

Tråkigt att du haft detta dåliga möte. Du har helt rätt i att facket "finns till för medlemmarna" eller som jag skulle säga ÄR MEDLEMMARNA. Utan medlemmar inget fack. Ide´n är just att vi anställda genom att organisera oss tillsammans kan tillvarata våra intressen bättre än var och en kan själv. Det är självklart viktigt att medlemmarnas ombud är lyhörda och för en dialog med medlemmarna. Fackligt aktiv i UNIONEN / Hasse

Comvidare sa...

För det första. Välkommen till min blogg Hasse. För det andra. Jag tror på inget sätt att pepparkaksspottaren är representativ för förbundet. Men däremot så tror jag att du är det.

Anonym sa...

mycket intiresno, tack