LIVET OCH LITE TILL

tisdag 9 februari 2010

.produktplacering

Jag städade bara lagom mycket innan jag skulle få besök. Vissa saker fick ligga kvar. Gitarren fick lite småsvettig och nyanvänd hänga mot fotäljen, som om jag nyss spelat en av mina egna låtar. Tidningen Civilekonomen hamnade lite nonchalant på köksbordet. Kuddarna i soffan hade puffats upp till maximal gästvänlighet och semlorna brände bakom kylskåpsdörren.

I efterhand kan jag se att jag var ivrig att göra ett bra intryck.

4 kommentarer:

Ebba G sa...

varför det?

Comvidare sa...

Frågar du om nåt särskilt, eller lite allmänt sådär?

Ebba G sa...

nä, jag frågar om anledningen till att göra ett bra intryck...om intrycket sedan inte stämmer med det det vill ge intryck av... för som jag har fattat det så spelar du inte så mycket egna låtar på gitarr, och sysslar inte med smart ekonomisk planering... typ.Eller har jag missförstått... du kanske ordnat blogen så du ger ett intryck av att inte vara musiker med stora placeringsproblem att lösa....för att slippa en massa fåniga fans....eller?

Comvidare sa...

Ja, det är ett problem. Att måla en tavla som man sen inte kan leva upp till. Kanske är det tvärtom man ska göra, för att ge sig själv lite försprång menar jag. Riva ut smutstvätten på golven, gömma litteraturen och spela hiskelig musik i bakgrunden.

Fast i mitt fall så spelar jag både gitarr och läser tidningar från mitt fackförbund. Så tavlan jag målade är inte helt olik verkligheten.

Och Ebba, du ska inte ta allt du läser i denna blogg på fullaste allvar. Jag förser mig själv med rätt mycket konstnärlig frihet!