LIVET OCH LITE TILL

tisdag 23 mars 2010

.minigrönsakernas renässans

Heldag med jobbet! Vi fick plats med både sockersöt tårta och syrliga kommentarer. Det är som det ska vara på en arbetsplats. Yin och Yang.

På kvällen väntade whiskeyflamberad oxfilé (med minimorötter och babymajs), filé black & white (med minimorötter och babymajs) eller sjötunga (med minimorötter och babymajs).

Kokta, osmakliga grönsaker låg upplagda på tallriken som om de vore århundradets delikatess. De fick ligga kvar tills servitrisen bar ut dem igen.

3 kommentarer:

Ebba G sa...

Jamen visst är dom äckliga!
Om man serverar sånt till oxfilé eller B&W eller sjötunga... pust... vad är det för hak??

Comvidare sa...

Ett hak med gott kött, men gräsliga tillbehör. Man vill helst glömma namnet genast för ett ställe man återvänder till ska kittla alla nervändar... Job's? Kan det vara rätt?

Anonym sa...

Ja, inte blir dom bättre för att man köper hem en burk för att göra en trevlig middag. Måste kolla med familjekocken.
m