LIVET OCH LITE TILL

torsdag 4 mars 2010

.osynliga besökare

Det slog mig att det är fullständigt omöjligt att se om en blogg har många besökare. Man kan gissa sig till om bloggen är populär genom hur många som kommenterar. Men det är ingen bra måttstock. Jag har ca 50 besökare per dag (om jag har tur). Förmodligen är ni ovanligt duktiga på att lämna avtyck i kommentatorsfältet innan ni går, för hos andra, betydligt mer välbesökta adresser, så ekar det betydligt mer.


Helst skulle jag vilja ha triljoner läsare om dagen. Då skulle mitt ego breda ut sig över hela skärmen. Jag skulle skryta vitt och brett om hur många som bara äääälskaaar det jag skriver. För jag är ju så häääärliiig.

Fast göra det som krävs för att göra det, gör jag inte. Då måste jag in med bilder på mig och mitt barn. Mina kläder och min frukost. Mina kollegor och bortsprungna hundvalpar. Eller så ska jag varit nära döden, vara döende eller ha dött. Det går också bra om jag ligger med en kändis.

Så nej, min trogna skara får växa i den takt den vill. Jag skriver ju ändå bara för min skull!

6 kommentarer:

Ebba G sa...

Hm... man kan ha varit prostituerad också.... det smäller rätt högt. Fast jag rekommenderar det inte.

Maria sa...

Är detta en replik på mitt inlägg om rekord? I så fall var det ingen tävling.

Cecilia N sa...

Har du haft bortsprungna hundvalpar? Kom de till rätta?

Comvidare sa...

Nej, Maria. Det är ingen tävling. Däremot en sund uppvisning av folksjukdomen "avundsjuka". Jag vill också ha flera hundra besökare. Och den där djävla horan (puss Ebba) som skrev ett par rader och fick miljoner läsare dirket. Jag förtärs i min egen avundsjuka.

Men sen kom jag på att jag är lat. Inte fan orkar jag göra det där som krävs. Alltså är det alldeles utmärkt som det är.

Fast morgonen efter så kan jag nog ändra mig på en punkt. Det finns ett antal kändisar som jag kan tänka mig ligga med.

@Cecilia: alla hundvalpar på plats! ;)

@Ebba: Jag räknade prostitution som en näradöden upplevelse.

Anonym sa...

Men det finns nog betydligt fler fasta besökare än du tror - som älskar hur och vad du skriver - men kanske inte kommenterar så ofta :P Jag kan skriva under på det iaf :)
/Trogenläsare

Comvidare sa...

Men Trogenläsare vad go du är (vem du nu är). Klart att jag skriver för er också. Jag menade inte att låta så hård. Var nog bara lite allmänt småsur och lät det gå ut över bloggen. Moget? Knappast.

Så nu ska jag skaka av mig det och gå vidare (dvs blogga massor och mera).