LIVET OCH LITE TILL

torsdag 4 mars 2010

.nattliga förlustelser

I natt vaknade jag av en orgasm som rullade genom min kropp. Min egen alltså! Jag lovar och svär! Inte en annan kropp innanför mina dörrar inte. Och jag minns dessutom att det inte ens var en porrfilm som spelades upp bakom ögonlocken.

Men det har hänt förut. Då var jag väldigt gravid och "plågades" av detta fenomen natt efter natt. Rätt generad kan jag säga att jag var. Tordes inte berätta för nån. Herregud, sjuka kvinna!

Så jag viskade en fråga ut i etern och fick svar. Jo, det var ett antal kvinnor som hade upplevt samma sak. Både som gravida och icke gravida (det där med "icke gravid" känns särskilt bra att klamra sig fast vid just nu).


Det enda jag oroar mig för nu är att råka somna på bussen.

4 kommentarer:

L sa...

Enjoy! händer bara dem som har en nära relation med sig själva, naket, mycket avslappnade och självklart - gratulerar!

Ebba G sa...

Det finns ett mycket smärtsamt tillstånd, ovanligt, men säkerligen förskräckligt att leva med - nämligen en felkoppling i lustcentrum så att man råkar ut för multipla orgasmer dygnet runt. Upp till flera hundra om dagen alltså.
Skulle tro att det är ett helvete att leva med.... men det du beskriver verkar ju rätt skönt. Eller?

linda sa...

jag har också såna ibland. tycker hemskt mycket om det. befriande. och alldeles självklart.

Comvidare sa...

Fan, det var bara en natt. Jag måste hitta tillbaka till den där nära relationen med mig som L ovan pratar om. För det är som Linda säger mycket befriande.