LIVET OCH LITE TILL

fredag 12 mars 2010

.ett par glas sällskap och en icke identifierad vulva

Egentligen borde socialsstyrelsen skriva helt andra saker i sina varningar till folket. Att vin skadar levern är en bagatell i sammanhanget. Vin är en katastrof för sällskapssjuka singelmammor som fastnat i hemmet. I tell you!

Två klunkar vin och jag vill dansa på bordet och rycka i en svans.

Men liten, som ligger begravd under en komplett samling fluffiga djur, hänvisar mig till den sociala samvaron som får plats mellan fyra väggar.

Men det är också väldigt givande. Nu vet jag till expempel att 34 % av kvinnorna skulle känna igen sin egen vulva i en lineup. Ställer mig mycket frågande till den siffran. För det första, hur många har granskat sin egen utrustning (det vet jag...25 % säger Amelia)?. För det andra, hur många har inspekterat tillräckligt många muffar för att kunna säkerställa det statistiska underlaget?

Jag skulle inte känna igen min egen fitta ens under hot om skott i råttan.

7 kommentarer:

Ebba G sa...

Fin bild....!
Men du, det skulle du väl? Allvarligt?! Annars... fram med spegeln. Pilla och dra och frisera. Snygga till.
Kan vara riktigt mysigt faktiskt.

Comvidare sa...

Svårigheten ligger inte att känna igen sig själv, utan veta hur alla andra ser ut... Hur stora skillnader kan det vara liksom? Jag har ingen aning.

Ebba G sa...

Det är väldigt stora skillnader, du borde kolla....
Vet inte om det finns såna kurser längre men jag vet att det fanns när jag var tonåring typ. På kvinnohöjden och en del andra sånadär kvinnoställen.
Det finns bilder på nätet också tror jag.
Men alltså, vi ser verkligen olika ut.

Mrs Li sa...

Ha ha ha! Ett inlägg med "Viva Vagina" status. Dags att ta fram fickspegeln och göra en uppdatering ;)

Comvidare sa...

Undrar om jag ska låta bli jobbdatorn när jag bildgooglar vulva? Det blir rätt skämmig webbhistorik då.

Anonym sa...

Oops! Att råka ramla in här känns lite grann som när jag gick fel och hamnade i damduschen på simhallen i Simrishamn..........
säger papillon

Comvidare sa...

Jag hittade en sån i damduschen på paradisbadet i Övik en gång. En man som gått fel alltså. Jag fick avbryta honom mitt i intvålningen av de nedre regionerna för att peka på den dörren han skulle ha tagit. Han såg en gnutta generad ut.