LIVET OCH LITE TILL

måndag 29 mars 2010

.den ofrivillige parkonsulten

Jag har nu hittat min plats i "the circle of life". Min livsuppgift. Min gudomliga plan!

Mina damer och herrar, jag är den som hittar andra till andra!

Genom att gå på dejt med mig så får man en aura som (uppenbarligen) är oemotstådlig för alla andra, och man får ögon som (uppenbarligen) gör att omgivningen översvämmas av pumor. I tell you, det är världsklass på det glans jag målar människor med!

I vissa fall räcker det faktiskt bara med en dejt innan han hittar sin blivande fru. I andra fall krävs ett antal kontakter innan jag blinkar till och plötslig upptäcker att han har hittat någon att drunkna i. Och i ett par extrema fall så har stjärnglansen varit så stark att mannen inte ens hunnit avsluta mig innan han kastat sig i famnen hos denna livskamrat som plötsligt uppenbarade sig.

Så singlar träd fram! Dejta mig och finn din livspartner (i någon annan...jag kan inte nog betona det). Pengarna tillbaka om du inte hittar någon inom en vecka! Jag är nämligen den ofrivillige parkonsulten och jag misslyckas aldrig med ett uppdrag. Olé!

5 kommentarer:

Katarina sa...

Ha ha! Den där effekten trodde jag också att jag hade på män. :-)

Alla män jag varit tillsammans med träffade sin stora kärlek efter att det tagit slut med mig.

Men det gick över.

Tror jag. Man ska kanske inte ropa hej redan efter tre år...

PS
Jag hoppas du känner att jag skrattar med dig och inte åt dig. Jag vet inte hur du dejtar, men jag internetdejtade i nästan två år innan jag träffade rätt. Det är sant som de säger: Man måste kyssa många grodor innan man hittar sin prins.

Comvidare sa...

Åh, det finns fler?! Jag glädjer mig åt att du lyckades bryta mönstret. Det inger hopp. Men tillsvidare får du gärna skratta med mig. Det är alltid roligare att skratta i grupp

Men don't get me started när det gäller internetdejtande. Där finns det bara saker att skratta åt. Dessutom har jag fått min beskärda del av ligga.

Ps. Välkommen till min blogg, jag tror inte jag har sett dig här förut. Ds

Katarina sa...

Jag är nog lite av en smygare. Det tar ett tag innan jag vågar kommentera. :-)

Jag tycker mycket om din blogg, och läser den i princip varje dag.

Raggoparden sa...

MM..ett kul sätt att lägga fram något j-igt frustrerande. Men OM man nu internetdejtar (och det gjorde jag ju som du kanske vet) så är det nog snarare regel än undantag att man blir en del av smörgåsbordet (översatt , personen dejtar flera santidigt för att "inte missa nåt" och bestämmer sej eller säger sej bestämma sej för någon annan än en själv).
Och OM det du beskriver är internetdejter..hur väljer du? Hur kommer det sej att du hittar "charmörerna" som har flera trådar ute samtidigt?
Fan, jag kanske skall ta upp originaltemat med min blogg igen..

Och btw,jag hittade ju honom . Mannen. Så pärlorna finns där, även i internetvärlden. Gör en önskelista bara. Och håll dej till den! DEt är du värd! :)

Comvidare sa...

Katarina, så gulligt sagt. Alla som gillar min blogg är jag kära i!

Och Raggoparden, tack för peppningen. Jag svarar inte på ditt resonemang här, men det kan nog tänka sig att det blir fler inlägg på detta tema. När det gäller kravspecen så har jag bara en punkt just nu och den handlar om att kunna förvandla skitbilar som inte fungerar till spinnande katter.