LIVET OCH LITE TILL

måndag 10 augusti 2009

.dränk mig!

I helgen har jag blött ner mig. Ordentligt. Först ut var den skrämmande upplevelsen att för egen maskin ta mig över berg och djupa dalar med ett chip fastsnurrat i skon. Det blev blött. Först för att jag var tvungen att springa på toaletten 5 gånger innan start eftersom jag inte kunde avgöra om jag var sjukt kissnödig, eller bara förlamande nervös. Det var en kombination. Sen rann svetten från ryggen och ner mellan skinkorna. Bättre det är tvärtom; rövsvett upp längs ryggraden. Sen rann sportdryck, som jag naivt nog trodde att jag skulle lyckas svälja trots andan i halsen. Och på toppen av huvudet rann vatten från ett par urkramade svampar.

Nästa blöta äventyr var en tur i segelbåten. Vågor slog emot och duschade oss fulla av skratt. Ön bjöd på femkronorsdusch med obefintlig stråle och vita räfflade sandstränder med lättsaltat vatten. Vinet rann i dammiga strupar och fick världen att gunga även när benen hittat trygga land. Och våta kyssar hittade varandra.

Sist ut i helgens genomblöta tema var ångorna från den heta bastun och den svalkande spegeln utanför. Det var naket, det var vackert och det var underbart.

Dränk mig!

2 kommentarer:

vardagslyx sa...

Jag ler... från öra till öra!

Comvidare sa...

Hoppsan. Om det är sant så borde du uppträda på cirkus. Men var lugn, jag skulle alltid betala inträde för att få se dig le.