LIVET OCH LITE TILL

måndag 19 oktober 2009

.hur man blir av med en säljare

Har jag berättat att det står "säljare" på mitt visitkort? Det är samma sak som Key Account Manager, men betydligt lättare att stava. Det finns rätt många fördomar om oss och jag har nog min beskärda del av dem staplade i bokhyllan här på jobbet.


En luttrad telefonist kan lukta sig till en säljare långt innan signalen ens gått fram. Hon (ja, kan ni tänka er...telefonist är en rikigt kvinnofälla...så mycket fälla att jag hoppar av stolen när en man svarar) vaktar sin personal likt en hök. Ingen får störas och inga nummer lämnas ut.


Om man i en lycklig serie händelser faktiskt kopplas vidare av denna hök så fastnar man i värre plågor - pausmusiksdöden. Och när personen man söker äntligen svarar så hör man inte det för efter några evighetslånga plågsamma minuter har man slitit ut både hammaren och städet i hopp om att slippa tortyren som spelas i öronen.


3 kommentarer:

..me.. sa...

..så där jobbar jag..nästan..
Om man tittar på bilden alltså, jag är en växelhäxa ;) fast en mycket trevlig sådan =)

Comvidare sa...

Om du spelar pausmusik "from hell" medans man väntar så är du INTE trevlig. Då är du ond, ond, ond!

..me.. sa...

nej då jag har ingen paus musik..jag är en sådan som tillslut svarar då någon vill oss något - tack o lov så har vi ingen paus musik..utan en telia röst som vänligt säger att...Välkommen till XXX vi tar strax emot ditt samtal - sedan..Enter ME...alltså jag svarar =)