LIVET OCH LITE TILL

måndag 27 april 2009

.gayvänlig konferenslokal

Letar konferenslokal i jobbet och hittar ett intressant alternativ. Genomtänkt liksom. Brett utbud liksom.

Restaurang – Bar – Dygnsöppen reception – Tidningar – Rökfria rum – Hiss – Bagageförvaring – Gayvänligt – Alla allmänna och privata utrymmen är rökfria


Men.

Hallå där!

Gayvänligt!

Vad innebär det?

6 kommentarer:

vardagslyx sa...

Vad sjukt! Galet sjukt..

Steina sa...

Bland annat att det inte är varannan damernas kanske... och att man inte förutsätter att folk kommer i mixade par. Att det inte står herr/fru i incheckningen och att man inte utgår från att barnet till två av samma kön är någon annans... det finns massor av heteronormativa beteenden och vanligheter som ingen tänker på... om man inte själv är en av de där sjuka då... som någon lyxig typ här ovan tycks tänka... eller?

Comvidare sa...

Inte vet jag vad andra tänker, men jag tycker det är helt sjukt att det inte är standard. Gayvänliga ställen ska inte behöva vara något man skryter med som kvalitetsargumet. Men förutom det så förstår jag inte att man (gaypersoner) kan acceptera en stämpel. Gayvänlig = handikappvänlig? Det är förfasen ingen grupp människor som behöver anpassade lokaler heller. Jag blir bara arg! Våga vägra att kategoriseras!

Mrs Li sa...

Vasselin i varje rum ;) ;) ;)
(Kunde inte låta bli)

Steina sa...

Men hur gör man medan världen blir den där utopin där alla får plats överallt? Ska vi hjulburna åka på vinst och förlust till hotell och på resor och upptäcka att vi inte får kissa, inte kan bo och inte kommer in på teatern...???
Eller tvingas att utstå heteronormativa homofobers självklara rätt att håna och slå ner dem som visar sin samkönade kärlek?
Det är rätt skönt att veta, att man är där folk tagit ställning för...
Precis som det är skönt att veta när man ska vara på sin vakt.

Cirkus Borgström sa...

Jag röstar för "människovänligt" i alla lägen. Det kan iofs utesluta t ex hundar, men det är mer PK.