LIVET OCH LITE TILL

tisdag 19 maj 2009

.spegel, spegel på väggen där

Lite nu och då fastnar jag framför min egen spegelbild. Då letade jag efter fel. Nu studerar jag och konstaterar. För grejen är den att min bild av mig själv inte alls stämmer överens med andras bild av mig. Faktum är att inte ens spegeln och jag är överens. Så på senare tid har jag börjat att låna andras ögon när jag tittar på mig och tro det eller ej, jag hittade faktiskt ett par snygga bröst igår (tips: det gäller att låna rätt par ögon här).

Men sen var det ju det där med att konstatera fakta....

Jag konstaterar att mungiporna pekar neråt. Som om jag är sur. Naturlagarna och generna kan det där med ironi, för jag är verkligen väldigt sällan sur. Här skrattas det ofta...med min sura mun då förståss. På tal om naturlagar så vet man ju vad som händer med åren. Allt vandrar neråt. Så om ni springer på mig om några år så är det nog bäst att ni håller i minnet att jag inte är sur, utan bara har en släng av gravitation i mig.

Ikväll ska jag låna en systerdotters ögon så att jag får känna mig som en superhjälte. En superhjälte som kan överlista gravitationen (med botox som superhjältens kryptonit).



1 kommentar:

Vardagslyx... sa...

Du ska bara se dig med mina....