LIVET OCH LITE TILL

tisdag 1 juli 2008

.dominoeffekten

Jag tycker faktiskt om besök, även om högen av skor och väskor i hallen gör att besökaren inte fysiskt kan ta sig in i lägenheten. Artighetsfraserna får ske bakom dunjackor och pälsmössor.

Men dunjackor och pälsmössor kanske inte ska ha en sådan framträdande position i juli, tänker ni. Och ni har såklart helt rätt. Det krävdes en total makeover. Omedelbums. Att hatthyllan och skostället skulle bort var uppenbart, men serien av händelser som följer efter en sådan insats är oändlig.

Så för att göra en lång historia kort. Köksluckorna har numera nya handtag, det finns en ny hallmöbel samt en tapetserad öppen garderob och Erikshjälpen har fått tre kassar kläder.

Jag lämnar plats för lite tårar här. Tänka sig att hon som inga vänner hade fick ett helt nytt liv efter en ny möbel och ett par tapetvåder..... Vem säger att lycka kommer inifrån?

4 kommentarer:

Steina sa...

nej men lycka kommer inte inifrån. Ingenting kommer inifrån. man kan inte bli mätt av sig själv.

Pseudonaja sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Pseudonaja sa...

Bor lyckan då i hallonsaft?
Nej kul får man ha av egen kraft!

Anonym sa...

Efter en sådan home makeover så stiger självförtroendet med flera grader. Efter en tuff dag på jobbet, så kommer leendet att infinna sig omedelbart när du stiger över tröskeln. Grattis!