LIVET OCH LITE TILL

måndag 7 januari 2008

.det är ialla fall attityden som räknas

Man kan inte låta bli att imponeras av ynglingar av manligt kön som relativt nyligen kvitterat ut körkortet. Nedför Nybrobacken kommer de glidande ackompanjerat av taktfast dunkande och skallrande rutor. Bilen vittnar om år efter år på saltbehandlade vintervägar och färgen är solblekt och dassig. Men ändå lyckas de glida genom de centrala delarna av staden med attityden av kungar. Rockstjärnor. Nicolas Cage i "Gone in 60 seconds". Den nedsjunkna hållningen. Vänsterhanden långt över på högra sidan av ratten. Huvudet nickandes i takt till musiken.

Man kan inte låta bli att imponeras. Nästa gång jag går med soporna ska jag låtsas att påsen är Gucci. När jag handlar ska jag inbilla mig att jag är prinsessan Madelene. När jag äter min matlåda ska jag tänka femstjärnigt.

Kung!

2 kommentarer:

Anonym sa...

nu har du börjat hajja lite ;-)

nu pratar vi "perfect" och "100%"
kille i sin rishög är helnöjd med sin bil, hans liv är jusst där och då perfekt, hans egen bil, hans egna stereo, han lever "här och nu"

när du hottar det perfekta i att gå ut med soporna kommer det kännas som om du går med en gucci väska, det perfekta i blodpudding att kännas som 200gr Oxfile, och allt har med inställning till livet att göra... ditt eget ansvar i att välja att hitta 100% i allt du gör.

Vardagslyx... sa...

Phu! har hållit andan och tummarna hela vägen till jobbet... ska Jessikas blogg lyfta mig idag? Som den så ofta gör..

Jaaaaa!! Så ska det låta..