LIVET OCH LITE TILL

torsdag 24 april 2008

.e sorterar kläder

På sängen låg högen med kläder som jag köpte förra lördagen till min väna, ljuva dotter. Jag vet att hon är svag för rosa/lila/gullegull. Vi är inte överens i den frågan, men eftersom jag vet att hon är en tjurskalle (till skillnad från sin ömma moder) så blidkade jag henne och köpte både det ena och andra gräsliga plagget. Sen slängde jag in ett par coola shorts och en och annan tuff tröja också (och insåg att jag också var en tjurskalle).

Dottern gick resolut fram till sängen och tittade skeptiskt på högen. Jag höll entusisatisk upp det ena efter det andra plagget. E svarade med att lägga de plagg hon inte ville ha i en hög och de hon ville ha i en annan. Ena högen blev rosa/lila/gullegull. Andra högen röd/grå/cool.

Suck!

5 kommentarer:

vardagslyx sa...

Jag ska vara snäll och inte kommentera detta!

Micke sa...

mjaha, du ska veta att när jag var ung då hade vi minsann inga...

Cecilia sa...

Cajsa hade förmodligen valt precis tvärtom! Hon ska vara "cool" ;-)

Comvidare sa...

Idag har Elsa på sig "my little pony" trosorna, ett rosa linne, lila strumpbyxor, lila/rosa kjol, lila tröja och rosa sockar. Och hon stålar som en sol.

Verkar inte bättre än att Cajsa får ärva fler oanvända coola kläder. Cajsa blir glad och Elsa blir glad. Antar att du blir det med. Det är nog bara jag som förlorar på det. I kontanter och i stolthet.

Cecilia sa...

:-D Du får ta med dig Elsa nästa gång du ska handla kläder till henne så slipper du de mest onödiga hålen :-)