LIVET OCH LITE TILL

måndag 19 april 2010

.vårkänslor av annan sort

Jag har nakenchockat i sovrummet i kväll. Spatserat fram och tillbaka framför fönstret, varannan gång naken, varannan gång i något gräsligt plagg jag osannolikt nog betalat pengar för.


Men nu har hårdhandskarna åkt på.

Hälften ska bort.

Annars ser jag, så att säga, inte skogen för alla träden. Och sly i form av ankfotsskor, skjortor med kikhål till brösten och byxor med midjan under armhålorna, gör att det inte går att komma åt det där snygga som jag sannolikt nog lagt en massa pengar på.

4 kommentarer:

Ebba G sa...

Skulle man ju velat se.
Det där nakentraskandet.. höhö.
Och skjortkikhålen. Fast jag inte fattar modellen liksom. Om sju år kanske jag också får rensa... känns ofattbart underligt att ha fler kläder än vad som ryms i en enkel ikeapåse...Men alltså - en hel garderob! Wow.

Comvidare sa...

Modellen på skjortan är helt vanlig, men modellen har fått större bröst, eller ökat i omfång av andra anledningar, så knapparna hotar att bli projektiler. Mellan knapparna finns det gott om plats att kika in. Välkomna!

B i t t e sa...

*s* Ser nån slags peep-show framför mig. Rensning står på programmet här också, började förra veckan och försöker tvinga på mina tonåringar en del. Med varierande resultat :-)

Comvidare sa...

Min sexåring fick ärva ett plagg. Den där pärlbeströdda lilla blåsan som jag kunde ha när jag hade svält ner mig till en tonårings storlek för några år sedan. Jag kan inte haft varken lungor eller bröst vid den tiden.