LIVET OCH LITE TILL

torsdag 8 april 2010

.goda råd är många (och lite dyra)

Vad jag gillar att ni engagerar er i mitt dejtande. Eller för att förtydliga, i mitt nätdejtande. För det är tydligen endast där kandidaterna finns, eller snarare syns. Det är bara Carola och ungdomar på festivaler som basunerar ut sin status.Och ja, det är en mycket frustrerande jakt efter den godaste mumsbiten i hyllan. För stor del av läckerbitar är inte till salu. Men det får man aldrig veta. Dejtsajterna vill skryta om hela sitt sortiment, trots att alla inte finns till försäljning. För det kostar allt mellan 169 och 249 kr per månad att kunna ta kontakt med någon, och samma summa ska ha dragits från den andres konto också. Annars är det "se, men inte röra" som gäller.

Jag betalar inget för tillfället. Pengarna tog slut när jag köpte den där löjligt snygga skinnjackan. Så tillsvidare får jag väl sätta en klisterlapp på ryggen som säger "ledig".


6 kommentarer:

Anonym sa...

Det är din bästa idé hittills!! Tror faktiskt att det skulle funka!! /S

hson74 sa...

Undrar hur man ska göra för att komma i kontakt med dig. När man inte har ett konto på nån dejtingsajt?

Comvidare sa...

Roligast vore om man flirtade med mig helt öppet här på bloggen, så att alla andra också får ta del av spänningen. Men är man blyg så finns jag på den inte helt oväntade adressen comvidare@hotmail.com.

Har man otur så klipper jag ut väl valda delar av flirtandet och lägger ut det på bloggen ändå. :)

hson74 sa...

Jag är inte helt främmande för öppen flirting på din blogg men det kan finns saker man inte vill att alla ska veta. Man är ju inte direkt erfaren med bloggdejting ellet nätdejting över huvudtaget. Så lite blyg är jag kanske iaf i början.

Comvidare sa...

Det är nästan lite för lätt att spåra en person. Nu har koll på vem du är, vilka dina vänner är och vad du gillar att göra på fritiden.

Och om jag kan hitta det om dig, vad kan då folk ta reda på om mig? Brr. Lite kalla kårar får jag allt.

hson74 sa...

Jag har inte fördjupat mig så mycket i dig. Jag själv är en alldeles för godtrogen person som inte känner att jag behöver hålla så mycket hemligt om mig och mitt liv. Det som är hemligt kommer ändå aldrig fram på nätet.