LIVET OCH LITE TILL

söndag 25 april 2010

.ska vi gifta oss och separera?

Sprang in i väggen av misstro igen. Den knäcker mig fullständigt och jag måste alltid torka mina tårar efteråt. För varje gång det händer så måste jag riva itu den där bilden som jag håller nära mitt hjärta. Det var inte som jag trodde. Jag hade fel. Jag valde fel.


Men, jag lär mig den hårda vägen. Nu har jag ett nytt kontrollmoment när jag träffar någon ny. Är han en person som jag kommer att kunna separera från?

Och signalerna är lätta att upptäcka. Hur pratar han om sina ex? Är de egoistiska, snåla, och anledningen till att hela relationen gick åt helvete? I så fall är det så han kommer att prata om mig också. För de som pratar skit om sina ex, är större skitstövlar själva.

2 kommentarer:

Ebba G sa...

Absolut!
Människor som verkligen är vänskapsmaterial (eller äkta grodor som vid kyssen förvandlas till... ja du vet) har inte munnen full av skitsnack om andra.
Kan man inte låta bli att förlägga allt ont utanför sig själv kommer man med största sannolikhet att använda varje möjlighet att förlägga skiten på dem som finns till hands....och man vill ju inte bli sutten på som vore man ett utedass.... typ.

Blogger sa...

Vad klassas som skitsnack?

Fakta och sanningar kan hos andra tolkas som skitsnack, medans det i själva verket bara är ren sanning.

Vad säger det då om de andra?

/b