LIVET OCH LITE TILL

tisdag 6 april 2010

.mitt utseende som min mor älskar

Ja, jag vet att min mor tycker att jag är vacker, men inte av den anledningen ni tror. Ni tror det är för att hon älskar mig, men det är fel, fel, fel (alltså, hon älskar mig väl för en massa saker utgår jag från, men det är inte ämnet som jag försöker fästa på min digitala anslagstavla). Var var jag någonstans? Vi ska faktiskt ut idag, mitt lilla fejs och jag.

Det är hennes ålder som gör att jag blir läcker. Alla som passerat medelåldern nickar nämligen gillande åt mitt håll och pensionärer slickar sig om munnen när de ser mig. Jag har en klassisk profil (grekisk stor näsa och brett mellan ögonen som en ko). Får jag en komplimang för mitt utseende så tar jag genast legitimation och kontrollerar att personnumret börjar på en liten siffra.

Jämnåriga kan beundra mina talanger. Minderåriga ser upp till mig för att jag är knasig. Och spädbarn vill bara ha mina glasögon.

Så, som ni förstår så är jag eftertraktat lammkött för 50-plusarna på dejtsajtern

9 kommentarer:

Cecilia N sa...

Iofs är fyller jag 50 om inte såå många år, men jag räknar mig inte till dem än.

Komått och sånt har jag inte någon koll på, men jag fattar inte vad du har att klaga på.

Glada nyfikna ögon. Glad mun. Glad kropp.
Så uppfattar jag ditt utseende.

Nä, jag fattar inte att det finns något motbjudande med ditt utseende.
*?*

Howdy Sailor sa...

Själv är jag en riktig läckerbit för skånska bönder. Fattar inte varför. Min man är för övrigt varken skånsk eller bonde.

Howdy Sailor sa...

Ser fram emot ditt ingående reportage om dejting förresten ...

byns enda Blondin sa...

Varning på stan för 50-plusarna! Har råkat på dem flera gånger och de är ena sliskiga typer (de flesta iaf). Nya modet är ung kille - gammal tjej. Go for It !

Comvidare sa...

CeciliaN, jag är inte onöjd med mitt utseende. Det är bara komiskt att vissa tittar på mig med rovdjursblick och andra med tomma ögon. Och slå mig inte för att jag hellre vill att ungdjuren spanar in mina spänstiga språng, än en trött alfahanne.

Howdy, hahah, skånska bönder! Du gör mig väldigt nyfiken på hur du ser ut. Du kanske också ser ut som en ko?! :)

Blondinen, du får läsa inlägget in gång till. Vilken ålderskategori visade noll intresse nu igen?

Cecilia N sa...

Så länge hannen är alfa så är det väl fart på'n?
En trött alfa förblir inte alfa så länge.


Sen funderar jag utifrån min egen erfarenhet: Vad har JAG för ålder? Bara för att jag i någon mån känner mig som tjugenånting så ÄR jag ju inte det. Min dotter är det.

Jag har svårt att känna igen mig på kort ibland, jag tror det är min mamma.

Den inre åldersförvirringen, om den ska "måttas" mot omgivningen (som man håller upp ett färgprov mot en vägg) blir ganska förvirrad.

Vilka räknar du som yngre och vilka räknar du som gamla? Och hur gammal är du? (Nej, kräver inte svar här, men funderar på självbild och bild av andra som också har en självbild som kanske skevar med legitimationen.)

Heja dig!

Ebba G sa...

Öh, hm. Hur gammal är du egentligen? Du borde vara kring tretti. Och då är det hanar i den åldern som du vill ska spana in dig eller? Den åldersgruppen har underliga preferenser. Födda på sjuttitalet med ironiska storasyskon och föräldrar som en gång jämförde sig med twiggy och fostrades av fröknar som kastat BH:n. Man får ta dem på djupt allvar, begrava all ironi och långsamt vänja dem vid att kvinnor inte bara är pedagogiska monster eller magra pinnar som tjatar om att de väger för mycket.
Män födda på sjuttitalet spanar inte in kvinnor. De väntar på att bli tilltalade och bjudna på middag. Sen diskar dom. Om ingen ser dem låter de blicken vila i fjärran... för att inte känna sig generade.
Tro mig. Man måste ligga i för att få fatt i dem. (de som själva raggar är i allmänhet bara ute efter att ha ett hål att masturbera i) Usch vad jag generaliserar. Men ... öh jo jag har ju en del erfarenhet i branschen.

Simon H sa...

Otroligt vad roligt det är att läsa om dejting och annan vardagsmat för oss singlar. Problem uppstår när man har loggat in på en dejtingsida, hittat nån intressant, men inte kan ta kontakt. Hur gör man då? Nej man får väl göra som innan datorvärlden tog över, ut på dans och sök en vän. Kanske för livet.

Raggoparden sa...

Ebba- du har nåt där! Så mycket som jag skrivit och vridit och vänt på det där med hur män och kvinnor i olika åldrar beter sej på dejtingsajterna, och så har jag inte kopplat ihop det med födelseår, utan bara sagt "män över 50" osv...
Mannen är född -68, (åtta år yngre än mej vilket är precis lagom) och det var mkt riktigt jag som raggade upp honom. :)