LIVET OCH LITE TILL

torsdag 26 mars 2009

.erogena zoner på andras kroppar

Fikat på jobbet handlar rätt ofta om slutspel och valutor. Men inte när de båda kvinnorna är där. Då pratas det om relationer, lust och kroppar. Vi är inte särskilt blyga, men de annars så kaxiga männen är det. Det ena nervösa fnittret avlöser det andra, och vi älskar det - hon och jag. Provocerar och öppnar dörrar som de desperat försöker hålla stängda.

Ämnet från gårdagens fika hängde kvar tills idag.

Var har du dina favoritställen på en kropp?

Hon och jag kunde naturligtvis i detalj beskriva var våra läppar dröjde sig kvar när vi utforskade en kropp. Vi visste var ögonen fastnade och vi visste när vår andhämtningen blev djup av lust av våra fingertoppars kittlande mot varm hud.

Männen stammade. Sa att hela kroppen var bra, men tänkte bröst och vulva. Och vips hade de bytt ämne till bilarna på parkeringen utanför.

Är det så illa att män i genomsnitt inte har en speciell punkt på en kvinnas kropp som får dem att explodera av åtrå? Det känns orealistiskt. Jag har ju sett "Den engelska patienten" och hur Ralph Finnes fastnar i Kristin Scott Thomas grop i halsen.

Är det så tragiskt att det bara händer på film?


4 kommentarer:

Anonym sa...

Män i allmänhet exploderar inte av åtrå av att tänka på en punkt på kvinnans kropp. Kvinnors kroppar är helt enkelt så mycket mer sensuella och vackra än männens, så det går inte att välja ut en punkt.

Då är det ju enklare för kvinnor! De behöver bara koncentrera sig på en punkt att känna åtrå för.
Det finns helt enkelt inte lika många vackra delar på en mans kropp.

Men låt män som vill känna sig vackra få möjlighet till det och ge kvinnor som vill bli bekräftade för sitt intellekt möjlighet till det.
Det behövs fler kvinnliga Einsteins och fler sensuella män! Även vid fikabordet.

Yeti

Comvidare sa...

Yeti, bra sagt. Jag ska genast börja lyssna efter män som vill känna sig sensuella och kvinnor som vill känna sig smarta.

Pseudonaja sa...

Jag vet en punkt.

Comvidare sa...

Så fängslande Pseudonaja, men du tror inte det blir ännu mer fängslande när du avslöjar vilken punkt det är?