LIVET OCH LITE TILL

söndag 10 juni 2007

Att lära sig älska en mage

Jag har många ursäkter men faktum kvarstår.....min mage ser inte ut som jag tycker den ska göra. E är av en annan åsikt. Hon drog upp min tröja häromdagen och klappade den med sina små händer medan hon utbrister förtjust -"du har en sån stor mage". Jag biter mig i tungan. Eftersom hon tydligen uppskattar den så mycket ska inte jag vara den som tar det ifrån henne med att säga det som först kom upp i min tanke.

På en filt i solen med några kompisar kom diskssionen upp idag igen om kvinnor och deras relation till sina magar. -"Om jag var en kille så skulle jag definintivt vilja ha en rund tjej, sa en av oss. Det är så mjukt att ta på "Min kille vill inte att jag ska vara smal, sa en annan".

Så när jag tänker på det igen så är en kropp mycket mer intressant med kurvor. Min kropp är mer lockande med en massa mjukt att ta på. E har totalt fattat poängen. Det ska jag aldrig ta ifrån henne.

Får jag några kommentarer på detta. Vad anser ni? Vilka kroppar vill man helst ta på?

2 kommentarer:

Maria sa...

Kroppar man tycker om, vill man ta på. Så är det bara.

Färgglad sa...

håller med Maria, jag tycker mig ha förstått att killar är ganska urskiljningslösa. De flesta gillar tjejer punkt slut och vill klämma på dem om de får.

Din mage är förmodligen alldeles perfekt på dig så det är bara att vara stolt över kurvorna!