LIVET OCH LITE TILL

söndag 6 juni 2010

.nåt slår volt, men jag tror inte det är hjärtat

Här har vi 40-årskris i sin renaste form. Rickard Olsson och hans 25-åriga kärlek. Och tomtebolyckan är total ska ni veta, åttaåringen och nya sambon fungerar utmärkt ihop för "De utbyter tjejerfarenheter med varandra".

Och jag bockar av ännu en man som verkar ha huvudet mellan benen. Barnflickan, vilken klassiker!


Bilden hittade jag på expressen.se. Visst är de söta ihop, Rickard och hans tonårsdott...jag menar barnflick....jag menar kärlek?


5 kommentarer:

Anonym sa...

jamenvisst, fy fan, jag har även tappat respekten för Foppa, skämmes!

Anonym sa...

BLÄ!!! UÄK; UÄÄÄK UÄÄK!!!

Howdy Sailor sa...

Det patetiska är att de tror att de skulle ha en chans om de inte var "kändisar".

Pseudonaja sa...

Jag tänker först ungefär samma: Han har varit pådrivande och fått den unga tjejen att ta ett steg som hon inte ville/borde och nu har han hur "roligt" som helst med henne.
Visst anar vi i kulisserna en försmådd pojkvän också, antagligen en fattig student, vars uppvaktning stått sig slätt mot Rickards bombardemang bestående av champagne, rosor i parti och minut samt flådiga semesterresor till fjärran land.

Vi vet ju så väl hur det ligger till. Hade Rickard inte bara varit snuskig utan även snuskigt rik, hade vi dessutom vetat att tjejen vore en gold-digger, vilket givetvis inte tvättar bort det hemska som Rickard har gjort.

Åtta år efter skilsmässan ifrån min mamma flyttade pappa ihop och gifte sig med en elva år yngre kvinna. Han var dessutom hennes chef så CHECK, antar jag. Nu 30 år senare lever de fortfarande ihop och har en dotter på 20 år. Kärleken sitter inte i födelsenummer utan tar andra vägar; ibland lite svåra att förstå.

Ska vi inte vara lite snälla mot Rickard och Therese istället? Therese är förresten inte barnflicka utan barnskötare. Det betyder med stor sannolikhet att hon arbetar på förskola snarare än att hon har ett förflutet som någon som ser efter Rickards ungar.
Vi får tro och hoppas att dessa två människor; vuxna om än med en del år emellan sig, har insett att det inte går att leva utan den andre och därför tagit steget att berätta hur de känner för varandra och dessutom flytta ihop. Att de gör det trots åldersskillnaden och vad folk ska säga får mig att tro att de verkligen vill ha varandra. Vem vet, om 30 år kanske de fortfarande är lika kära…

Detta blev lite långt. Ursäkta. Och kram!

Howdy Sailor sa...

Söta Pseudo, nu får du mig att skämmas.