LIVET OCH LITE TILL

måndag 21 juni 2010

.bonuspåsen

Häromdagen när jag la en förmögenhet på burkar och flaskor med franska omöjliga etiketter så passade jag även på göra badrumsskåpet värdigt detta internationella sällskap. Radade upp dyrgriparna intill varandra så att hela familjen skulle möta mig, ansikte mot ansikte, när jag öppnade dörren.


Dagskassan slog nog rekord den dagen för expediten vräkte ner gratisprodukter i påsen för att jag inte skulle märka att kontokortet brann av överbelastning. Kroppslotioner, doftprover och nåt jag inte upptäckte förrän nu. En av gästerna hade smugglat med sin tvillingsyster. De var näst intill identiska, men med ett viktigt undantag. Ena systern var smyckad med en etikett som jag faktiskt kunde läsa. Den löd: Varuprov, ej till försäljning.

Bäst att bära tillbaka henne.

2 kommentarer:

Ebba G sa...

men ska du verkligen skilja tvillingarna åt?
tror du inte det blir jobbigt att lyssna till den kvarvarandes anklagelser om hur du förstörde hennes liv?
Tänk om någon av dem börjar droga. Gå på gatan. Sälja sina kroppar...
Nej. Låt henne vara kvar och pilla bort etiketten!! Lite som att ta bort ett födelsemärke och vips är de lyckligt identiska!

Comvidare sa...

Hahaha. Bra poäng. Tvillingar ska inte säras på för då blir de rastlösa.

Hörde förresten ett inlägg i en debatt om enäggstvillingar. Hittills har deras enda karriärmöjligheter varit inom barnskådespeleri och porrbranschen. Men nu menade krönikören att det fanns en ny öppning, nämligen inom politiken. En som ordinarie, och en som stand-in. Om Fredrik missköter sig så träder bara hans tvillingbroder, Bredrik Reinfeldt in i hans ställe. Polen var först, men hela världen kommer att kopiera detta utmärkta upplägg.