LIVET OCH LITE TILL

söndag 29 juni 2008

.min lilla kopia

En av Es kompisar ringde och frågade om hon ville komma och leka. Såklart att E ville det. Hon kunde inte stå stilla medan hon pratade i telefonen. Eller pratade och pratade....hon babblade, bubblade.

Aldrig har min juvel varit snabbare på med kläderna. Hon var så snabb att hon glömde linnet och trosorna. Men var i övrigt väldigt noga med vad hon skulle ha på sig. Väldigt noga. Och håret! Först ville hon ha pippilotter, men efter att ha betraktat frisyren i spegeln så ändrade hon sig. Hon ville ha hästsvans. Med gul snodd. Så jag fick göra om frisyren en gång till.

E snurrade ett varv till framför spegeln leende, uppenbarligen nöjd med resultatet. Sedan satte hon sig i trapphuset och väntade på att jag skulle bli klar.

Sån är jag med, när jag ska träffa en kille jag gillar. Snurrig och bubblig.

4 kommentarer:

John sa...

Du skriver bra. Jag återkommer hit ofta för att ta del av dina historier ur livet; inte sällan försedda med en rolig twist.
Keep up the good work!

Comvidare sa...

Tack! Jag började blogga för min egen skull, men nu har fokus svängt aningen. Nu blir jag sur om jag inte har haft tillräckligt med besökare en dag.....

Hur hittade du hit förresten?

john sa...

Ren slump. Satt och surfade från blogg till blogg och hamnade här. Minns inte vilken som var hållplatsen före dig.

Comvidare sa...

Coolt!