LIVET OCH LITE TILL

lördag 28 juni 2008

.den lilla systern

Här har vi en pinfärsk bekännelse. Jag shockades in i märg och ben när jag fick veta detta. Min lillasyster smygläste min massagebok när hon var bara en liten knodd, en osnuting. Hon tyckte det var väldigt spännande och darrade säkert i sin lilla kropp av rädslan att bli upptäckt.

Tankarna hon hade om sin äldre, betydligt syndigare syster, har först nu kommit upp till ytan. Det krävdes en liter öl för att strupen skulle börja sjunga. Men jösses vad den sjunger nu!....varför den äldre systern hade en massagebok betitlad "sensuell massage" är en annan historia......

4 kommentarer:

Cecilia sa...

...och varför storasystern lämnade en sådan bok för den osnutna lillasystern att hitta är kanske också en annan historia... ? ;-)

Steina sa...

Och den som gästbloggat skulle behöva gå en kurs i hur man skriver gammal svenska och använder gammal grammatik. Huvva.

Comvidare sa...

Steina! Alla är inte lika gamla som du och upplevde gammelsvenskan IRL. Vi ungdomar tycker sånt är roligt.... (tänka sig hur jag i vissa situationer med lätthet kategoriserar mig som ungdom)

Lillasyster sa...

Och eftersom boken fortfarande finns fullt synlig i bokhyllan är chansen stor, för att inte säga överhängande, att historien upprepar sig med Elsa... =)