LIVET OCH LITE TILL

tisdag 10 juni 2008

.en flata för två tack!

Jag är besviken på min uppväxt, mina gener och slumpen. Hade jag något att säga till om så skulle jag definitivt valt att bli flata. Sorry killar, men ni kommer inte ens i närheten av mina coola, roliga, smarta, snygga tjejkompisar.

Men jag måste nog få beställa lite magiskt pulver så att det räcker för två. De flesta av mina tjejkompisar har nämligen den dåliga smaken att föredra killar. Så det är väl endast på den punkten som ni har övertaget killar....tills vidare.

5 kommentarer:

Steina sa...

Menar du att du är i underläge när det gäller det sexuella? Det gäller ju bara om det är heterokvinnor du är tänd på. Du får väl hitta någon flata att spinna loss på så ordnar det sig.

Comvidare sa...

Jag känner två flator och de är upptagna. Med varandra.

Några tips på var flator häckar?

Tesa sa...

Comvidare: Prova dansgolvet. Där har jag fått träff två gånger.

Steina sa...

Näe du känner fler (som också är upptagna)Men om du tänker dig att botanisera lite kan du kanske ta dig till någon klubb (finns i sundsvall och övik och umeå närmast)Eller varför inte ta en tur till huvudstaden där det finns massa fina flickor lediga. Bli medlem i RFSL och få tidningen med alla tips! (mest för bögar men flator har små hörn här och där)Och glöm inte pridefestivalen!

Comvidare sa...

Blir till att packa väskan då! Men med vad? Jag är inte säker på att jag vet hur man kammoflerar sig till flata. Är det rakad skalle och nitar som gäller eller ska jag vara vän och ljuv? ;)

(Nu retas jag bara, för jag vet att tanten kommer att reagera)