LIVET OCH LITE TILL

söndag 15 juni 2008

.då gjorde jag bort mig

Finaste restaurangen med finaste vännerna. Maten så god att man vill ligga med kocken.

Vi överöste servitrisen med komplimanger om matens förträfflighet. Så mycket att hon undrade om hon skulle skicka ut kocken.

Då reagerade jag!

-"är han singel?"

- "nej! Han är sambo. Med mig!"

Comvidare försvann under bordet medan de finaste vännerna skrattade så att de grät. Själv grät jag också .....och bad en tyst bön att det skulle finnas tillräckligt mycket tvål på toaletten för att förevigt utplåna min talang att säga fel saker vid fel tillfälle.

När servitrisen kom tillbaka ut (fortfarande småskrattandes) och berättade att kockens assistent däremot hade anmält sig frivillig... hade jag redan börjat planerat för några riktigt stora minnesluckor.

7 kommentarer:

vardagslyx sa...

Skrattar fortfarande!!

Pseudonaja sa...

Heja Jessica!

Cecilia sa...

*asg* :-D

Nemi sa...

Hihi... Men man kan göra absolut värre saker än så! Det där tycker jag inte var något att känna sig bortgjord över! Dessutom är dom, (kocken+sambo)Hemsöbor så dom tål lite! ;)KRAM!

Maria sa...

Helt underbart! Det där kommer hon aldrig att glömma. Vilken jäkla komplimang. Till dem båda. Underbart gjort, Jessica. Mer sånt!

Comvidare sa...

Cirkus Jessica har öppet dygnet runt. Hitta en bekväm plats att slå er ner på och gör er beredda på nästa nummer. Enligt erfarenhet så lär ni inte behöva vänta så länge.....

Theresia sa...

Du kan ju alltid trösta dig med att det inte var det enda vi skrattade åt den där kvällen :-) (även om det helt klart var den enskilda incident som lockade fram de längsta skrattsalvorna...)