LIVET OCH LITE TILL

söndag 24 februari 2008

.vad heter er?

Tjejer! Har ni en snippa? Eller vulvis? Fitta? Framstjärt? Osv. Osv.

Fast viktigare. Vad har era barn? Vilket namn vill man att ens dotter ska använda?

Jag kan inte bestämma mig.

Hjälp mig.

7 kommentarer:

Steina sa...

När jag var liten hette den inget alls, möjligen framstjärt vilket ju är smått absurt... Numera har jag bestämt mig för att kärt barn får ha många namn.... män får ju benämna sin framsvans på ett otal sätt - och små pojkar lär sig också många namn på sin lilla grej. Så varför inte använda alla namn som känns OK???

Pseudonaja sa...

Mina döttrar har snippor. Från att ha tyckt att det var det "minst dåliga" så tycker jag nu att det är ganska sött.

Vardagslyx... sa...

Vad som helst utom framstjärt! Man har väl ändå bara en stjärt? Tack och lov... Mina flickor har "puppa", har hängt med sen min egen barndom. Sen att dom alltid säger Gamm-Puppa är väl en annan femma...Förövrigt var ju framsvans(ovan) helt fantastiskt bra!!

Anonym sa...

Men för djefvulen! Det finns egentligen inget riktigt bra namn på det manliga organet heller. "Kuk" är iofs bra men passar inte precis i alla sammanhang. Och "snopp"... Gaaa! Ordet kommer ju från den lilla kvisten på krusbär och liknande. Vilken man vill att hans stolthet ska kallas något som låter som "en liten liten liten fnutt", typ...

Kalla dom Bush och Putin - där har vi ju en riktig fitta och ett kukhuvud.

Tesa sa...

Bra fråga, jag har inga bra svar...åtminstone inte till barn!

"Skrev" använder jag rätt ofta när jag pratar med "folk", det är inte synonymt med vare sig man eller kvinna och behöver därför inte bli jobbigt för överkänsliga.

Comvidare sa...

Viktig diskussion det här tycker jag. Men att kalla mitt murmeldjur för Bush? Skulle fungera som kyskhetsbälte och aktiv avtändare. Men det är inte riktigt den effekten jag är ute efter min gode Bek.

En väns dotter trodde att det var en bajskorv som hängde mellan hans ben! Sånt kan jag skratta åt i oändlighet..... Eller åtminstone tills han (och några till) spolat ner den där gräsliga saken i toaletten.

Anonym sa...

Bush funkade kanske bättre innan folk började raka sig.