LIVET OCH LITE TILL

torsdag 22 maj 2008

.ja, men det stod ju måste.

Tack Bek! Tack så djävla mycket. Nu måste jag ägna en lång stund på lunchrasten åt en meningslös lista som ingen orkar läsa. Allt på grund av det där lilla ordet på fem bokstäver.

SÅ FORT DU LÄST DETTA HAR DU BLIVIT UTMANAD!
Regler: Du måste svara på alla frågor och sen utmana alla som läser detta.

DIG:
1. Hur lång är du ? 164 cm
2. Vad vill du bli när du bli stor? Avbytare. Inte att förväxlas med avbitare. En avbytare är böndernas vikarie. Min moster var en sån och jag tyckte det lät väldans spännande.
3. Vad pluggar du? Inget. Inte ens en kvällskurs i keramik.
4. Har du långt hår ? Sällan. När El var liten hade jag det för det kändes som rätt praktiskt. Jag hade även köpt glasögon som man kunde sitta på utan att de gick sönder. Standardutrustning för en nybliven mamma.
5. Vilken hårfärg har du? Idag är jag blondin, i morgon vet man aldrig.
6. Sminkar du dig? Jämt, utom just idag faktiskt. Dels hann jag inte, dels ville jag gardera mig så att jag inte skulle komma till jobbet med mascaran utsmetad över hela ansiktet på grund av smärtan av att dra en tand. Nu kom det ju inte så mycket som en tår, så vad hade jag för det?
7. Har du haft sex senaste månaden? Ja! *ler vid minnet*
8. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? Trosor från Åhléns som påminner om kalsonger. Köpte dem när jag fick höra att det var coolt med kallingar om man är flata. Jag vet inte om jag kände mig särskilt mycket coolare. Ingen som sett dem har ialla fall utbrustit i ett wow!
9. Har du kysst någon idag? Hjälp! Ingen vill väl kyssa en kvinna som blöder från ett öppet sår i munnen. Ok, en och annan sjuk stackare kanske aftonbladet kan gräva fram om de får ett par minuter.

FAMILJ:
1. Bor dina föräldrar ihop? Nix. Pappa är omgift sen tio år tillbaka och mamma ska styra upp det till sommaren. Snart är det bara jag i hela släkten som inte är gift.
2. Vem är bäst, mamma eller pappa? Mamma, men det säger jag bara för att jag vill ärva hennes fin-porslin när hon dör.
3. Hur många syskon har du? Tre. Ingenjörer allihop (snart). Vad månne det bliva av dessa sorgliga stycken?
4. Vad är det senaste du sa till din mamma? Då ses vi på måndag då!
5. Hur många ställen har du bott på? Ställen=orter eller ställen=adresser? Vem ska svara på den frågan hade jag tänkt? Väljer på eget initiativ alternativ ett och svaret blir då: Nyåker, Umeå, Nordmaling, London, Lausanne, Kalmar och Härnösand.
6. Vem i din familj stör du dig mest på? Lillebror, jäklar vad dryg han kan vara. Skulle knövla ihop honom om det inte var så att han var typ två meter lång. Fatta vilken räckvidd de armarna har! Jag kan bara fäkta i luften och se löjlig ut. Men i sommar ska jag minsann lägga skorpsmulor i hans säng. Moahaha.
7. Vilken familjemedlem är snällast? Storasyster. Hon är nästan för snäll. Har nog aldrig hört henne säga nej till nån av oss småsyskon. Hon brukar i och för sig skrika NEEEEJ när hon förlorar i plump.
8. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? För två helger sedan grillade vi och drack en herrans massa rosévin. Det var bara lillebror som saknades i den uppställningen. Säkra källor säger dock att han nog kommer att dyka upp i Stockholm lite titt som tätt framöver.

KOMPISAR:
1. När var du senast med nån kompis? På kalas/konsert i lördags. Om man inte räknar kompisen i kontoret intill. Han var jag med alldeles nyss. När vi svor och räckte finger åt varandra.
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? Det var M det.
3. Har du kysst nån kompis? Ja, massor av kompisar. Killar som tjejer.
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? Japp. Men bara killar på den frågan. Tycker det är lite avväpnande att ha sex med en kompis. Då finns det inga funderingar kvar liksom. Man har sett varandra nakna. Man vet hur den andra känns. rekommenderas varmt.
5. Vem har du varit kompis med längst? Åh, det är Niclas det. Men på den tiden blev man retad om man hade en killkompis. Jag brukade låtsas att jag lekte med hans lillasyster istället. Visserligen var hon ett par år yngre än mig, vilken var nog så förnedrande, men tydligen inte så mycket som att vara bästis med en kille.
6. Vem känner dig bäst? Just nu tror jag att Bek, Steina eller Hanna känner mig bäst. Maja verkar också ha sjukt bra koll. Nu lämnar jag med flit dottern utanför detta. Men ska jag vara ärlig så är hon nog bäst på att läsa mitt humör. Däremot så kanske hon inte har så stor koll på vilken film jag gillar och hon tror helt seriöst att jag tycker glittrande klänningar är det jag helst vill ha på mig när jag går till jobbet.
7. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det?
Håller med Bek. Inte kan man hata en tröja. Men om den såg gräslig ut så skulle jag nog påpeka det om vi var i en situation där det gick att göra nåt åt saken.
8. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? Nej, inte nu längre.

VÅGAR DU:
1. Skrika åt dina föräldrar? Kanske. Nej, förresten det skulle jag inte våga göra.
2. Klä dig annorlunda? Klä mig annorlunda än vad jag har på mig nu, eller klä mig knasigt? Svaret blir Ja oavsett formulering.
3. Vara dig själv ? Inte alltid tyvärr
4. Visa dig i bikini/badbyxor? Bikini är ok i rätt miljö. Skulle aldrig klampa in med tofflorna och köpa ett paket mjölk på Coop. Topless. Nej, inte offentligt.
5. Fisa inför din pojk/flickvän? Japp, och kanske inför syskon. Men inte på jobbet.
6. Pierca dig? Ja, har faktiskt varit piercad. Men kroppen stötte bort det främmande föremålet. Kvar finns bara ett litet ärr.
7. Ha sex på offentlig plats? Ja, det har testats. Utomhus. När vi var klara upptäckte vi att en man tittade på oss med kikare.
8. Vara omogen? Att räcka finger åt en kollega räknas nog som tämligen omoget. Så på den frågan svarar jag ett definitivt JA.
9. Äta småkryp? Finns inte på kartan. Jag äter inget som ser äckligt ut.

DIVERSE:
1. När tuggade du tuggummi senast? Minns inte. En månad sedan kanske.
2. När var du på semester senast? Firade påsk uppe hos mamma. Räknas det?
3. Vilken färg är det på din tandborste? Mina tandborstar är blåa och heter Mittuniversitetet. Snodde ett antal från en utställningsmonter.
4. Är ditt hår tråkigt? Idag kanske det är lite tråkigt. Men det brukar vara mer galet. Särskilt när jag är nyvaken.
5. Vem såg dig naken senast? Min dotter. Hon tycker nog att en vuxen kvinnas kropp är fascinerande. Särskilt om den är lite mjuk. Så min mage och mina bröst hör till hennes favoriter. Magen är väl ok att hon känner på, men brösten! De är ju mina. Hon occuperade dem ju i nästan ett år. Det får räcka. Baske mig.
6. Hur ofta duschar du? En gång om dagen + vid träning eller sex.
7. När ska du gå och lägga dig i kväll? Inte så sent som igår ialla fall. (Så säger jag varje kväll)

5 kommentarer:

Broder sa...

Handsken är kastad, tro inte din säng kommer vara utan smulor....

Steina sa...

Inte visste jag att jag kände dig så väl..
Det jag känner gillar jag i allafall skarpt

Comvidare sa...

Bror, jag kan skylla på min dotter. Hon är fredad. Jag kommer att använda henne som sköld. Jag kommer att vinna.

Steina, du kanske inte känner mig så väl, men du är bäst på att genomskåda mig.

Broder sa...

ska du skylla på din dotter? hur? stod klart och tydligt att du skulle he skorpsmulor, inte dottern.
och det hjälper inte med en dotter-sköld :P
har man gett sig in i leken, får man leken tåla

Cecilia sa...

Hihi, vilka roliga frågor & svar. Och där bevisade ju brodern att han faktiskt är lite dryg... ;-)