LIVET OCH LITE TILL

måndag 12 maj 2008

.att undvika frestelser

Det finns säkert en lämplig titel på sådana som mig. Alltså vi som inte kan hålla oss från det "förbjudna" som trots allt finns inom räckhåll. Jag kan till exempel inte ha godis i skafferiet eftersom jag äter upp allt i ett nafs, vare sig jag är sugen eller inte. Jag kan inte "fönstershoppa" eftersom det alltid slutar med att jag kommer hem med några nya plagg jag egentligen inte behöver. Jag kan inte ringa personer jag har känslor för eftersom då slutar mitt hjärna fungera och kroppen tar girigt över.

Sån är jag.

Allt, eller inget.

5 kommentarer:

Tesa sa...

Samma här. Allt eller inget.

Anonym sa...

Tittar in bara för att tacka för senast, det var ett rent nöje att konversera och gnabbas med dig.
Önskar dig allt gott.

/T

Comvidare sa...

Tack själv T. Alla mår gott av lite mothugg. Särskilt dryga 08-or. Blev rätt snopen när jag äntligen vaknade och det var redan lunchdax. Så länge brukar jag inte sova. Till och med J var uppe och du hade tydligen lämnat världshuset Guldtuppen för länge sedan.

Anonym sa...

Ja, men dryga 08-or såg jag inte till några... :P

Och mitt underhållande (för mig iaf, fnissade lite hela dagen) arbete på Spray gick tydligen om intet...
Nåja, ha det tills vidare då.

/T

Comvidare sa...

Det kan hända att jag missade den underhållningen. Det finns rätt många galningar på Spray Date, inte kan väl jag hålla reda på vem som är vem heller.

Hade jag nappat på alla inviter så hade jag varit bortgift med en tunnhårig, volvoraggare med skränig musiksmak. Jo, jag tackar jag.